Onze goedkope SSL Certificaten zijn ideaal voor startende websites. Door onze automatische afgifte proces heeft u het certificaat binnen een paar minuten zonder enige moeite. alpha ssl site seal AlphaSSL Certificaten zijn zeer laag geprijsd, dit is zo laag als mogelijk met een certificaat afgegeven van een 2048 bits root en 256 bit encryptie. Met sterke SGC-beveiliging in ieder SSL-certificaat zonder extra kosten verzekeren m3t internet en Globalsign u dat u profiteert van de krachtigste versleuteling.

Aangezien alleen uw domeinnaambeheer wordt gecontroleerd, kan AlphaSSL in enkele minuten worden afgegeven en hoeft u geen papieren documenten toe te sturen - de perfecte oplossing voor wanneer u een zeer betrouwbaar 256 bits SSL-certificaat nodig hebt, en snel! Begin onmiddellijk met de beveiliging van transacties en aanmeldingen.

Wildcard (*) Certificaat

Bespaar tijd, administratiewerkzaamheden en geld door de Wildcard SSL-optie te gebruiken. Gewoonlijk wordt een standaard SSL-certificaat afgegeven voor slechts één Fully Qualified Domain Name, wat inhoudt dat het alleen kan worden gebruikt voor het exacte domein (inclusief subdomein) waarvoor het is afgegeven. Met de Wildcard SSL-optie omzeilt u deze beperking door een SSL-certificaat te ontvangen dat is afgegeven aan *.domein.com. Door het * teken kan het certificaat op een willekeurig aantal verschillende subdomeinen worden gebruikt en vervangt hiermee het gebruikelijke vaste subdomein van standaard SSL-certificaten.

Stel een vraag over dit product

Enkele voorbeelden :

Alpha SSL

Alpha SSL

* Wildcard
  • 2 jaar
  • € 144,00
  • Bespaar, door het gebruik van wildcard certificaat
  • Nu bestellen
  • * exclusief 21% btw